Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yüzük verdiğini görmek

Rüyada sevgilinin yüzük verdiğini görmek

Rüyada sevgilinin yüzük verdiğini görmek hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, işlerin hafifleyeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, yapılan çalışmaların heba olacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin yüzük verdiğini gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgilere göre analizler yapabilirsiniz.

Rüyada sevgilinin yüzük verdiğini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzük verdiğini görmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının yüzük verdiğini görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin para verdiğini görmek güzel bir iş fırsatına, neredeyse mahkemelik olunacağına, hayırlı bir sürece girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin para verdiğini görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinde yüzük görmek bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, konforunun yerinde olacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinde yüzük görmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments