Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, geçiminin zor hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzük taktığını görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin başkasıyla yüzük taktığını görmek rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinle yüzük taktığını görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzük taktığını görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek keyfinin yerine geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle yüzük takmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, sorunların teker teker aşılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiden yüzük almak dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişiden yüzük almak işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments