Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, verimin her geçen gün artacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek büyük bir başarının elde edileceğine, insanlarla tartışacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments