Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Belli bir kurgu ya da anlaşmaya gelişmesi için gereken zamanı tanımalısınız.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, kazancının sürekli artacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına delalettir.

Rüyada köpeğin yanına geldiğini görmek işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, şöhret ve hayır getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments