Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın yanına geldiğini görmek

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, önünün açılacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, işinin en iyisi olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada babanın yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Rüyada babanın yanına geldiğini görmek çok büyük borçlar alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına yorulur.

Rüyada yan yana gelmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada köpeğin yanına geldiğini görmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek canının sağ olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, şerefe ve izzete alamet eder.

Rüyada yanına gelmek maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments