Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek sorunların atlatılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada başbakanın yanına gitmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla yan yana olmak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına inanılır.

Rüyada başbakanla yan yana yürümek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla yan yana oturmak birçok kişiye yardım edeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, nice noksanlık içinde olduğuna, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada başbakanı evine geldiğini görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments