Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, yaşamının tazeleneceğine, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki ilişkilerde üstlerinizle küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle yan yana oturmak makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, gelirinin sürekli olacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işarettir.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bir ömür olacağına, hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiden mesaj geldiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle göz göze gelmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments