Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, adını kirleteceğine, dualarının gerçekleşeceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini gördüyseniz:

  • Açık iletişim kurmak bundan sonraki adımınızı belirlemenizi sağlayabilir.

Rüyada sevgilinin yanına geldiğini görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin yanına geldiğini görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yanına geldiğini görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada yan yana gelmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada yanına gelmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, kredi çekileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişinin yanına geldiğini görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yanına geldiğini görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, işsizin iş bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments