Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin terk ettiğini görmek

Rüyada sevdiğinin terk ettiğini görmek

Rüyada sevdiğinin terk ettiğini görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, kişinin her işi severek yapacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin terk ettiğini gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilere itibar etmenizin veya olaylara olumsuz bakmanızın negatif sonuçları olabilir.

Rüyada sevdiğinin terk ettiğini görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin tarafından terk edilmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terk edildiğini görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin terk ettiğini görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinden terk edilmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments