Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terk edildiğini görmek

Rüyada terk edildiğini görmek

Rüyada terk edildiğini görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, zor bir işe girileceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına tabir olunur.

Rüyada terk edildiğini gördüyseniz:

  • Düşüncesiz davranışlara eğilimlisiniz.

Rüyada nikah masasında terk edilmek büyük bir başarının elde edileceğine, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada annenin evi terk ettiğini görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşini terk ettiğini görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına rivayet eder.

Rüyada namazı terk ettiğini görmek keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, mali gücünü yitireceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada anne tarafından terk edilmek onların yaralarına merhem olacağına, günden güne sorunlarının artacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek haksızlığa uğranacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının evi terk ettiğini görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments