Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuşamamak

Rüyada telefonla konuşamamak

Rüyada telefonla konuşamamak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, ün sahibi olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla konuşamamak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada telefon konuşması dinlemek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla konu mak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili telefonda konusmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine işarettir.

Rüyada telefonla konuşanı görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, korkulan bir şeyin başa geleceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin telefonla konuştuğunu görmek huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşamamak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla konuşan birini görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments