Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, şeytanın aklına uyacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmelisiniz.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada birinin seni aradığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının seni sevdiğini görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişi seni öpmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments