Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada senden hoşlanan birini görmek

Rüyada senden hoşlanan birini görmek

Rüyada senden hoşlanan birini görmek düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına delalet eder.

Rüyada senden hoşlanan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yavaşlamanız gerektiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada senden hoşlanan birini görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada hoşgeldin yazısı görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sizden hoşlanan birini görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada hoş koku duymak borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada hoşgeldin etmek büyük tartışmaların yapılacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada hoşlanılan birini görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Rüyada hoş koku görmek yürek yakan biri haline geleceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada hoşlanmadığın insanları görmek yeni bir hayat kurulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments