Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin mezar taşını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin maddi konularda verdikleri sözleri yerine getirebilme, belli bir konuda sizi destekleme veya ihtiyaçlarınızı karşılama kapasiteleri hakkında bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada sevdiğinin mezar taşını görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret eder.

Rüyada mezar taşı almak yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, korkularını yeneceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mezar taşını okumak çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezar taşını öpmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin mezar taşını görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan taş toplamak kısmetlerin günden güne artacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezar taşını görmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments