Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar ve mezar taşı görmek

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek

Rüyada mezar ve mezar taşı görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve mezar taşı gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Rüyada birinin mezar taşını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hıristiyan mezar taşı görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, nazara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada mezar taşının yıkıldığını görmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada evliya mezar taşı görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşı sökmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mezar taşı görmek iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar taşını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments