Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan taş toplamak

Rüyada mezardan taş toplamak

Rüyada mezardan taş toplamak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine yorulur.

Rüyada mezardan taş toplamak gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada mezarlıktan taş toplamak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezardan taş toplamak kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işarettir.

Rüyada pembe taş toplamak tutulan yolun isabetli olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Rüyada deniz taşı toplamak yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine delalet eder.

Rüyada deniz kenarında taş toplamak geleceğinin de çok parlak olacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, huzursuzlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada denizden çakıl taşı toplamak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinden taş toplamak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bahçede taş toplamak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, her zaman sevgi göreceğine, ters giden işlerin normale döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments