Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör olduğunu görmek

Rüyada kör olduğunu görmek

Rüyada kör olduğunu görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada kör olduğunu gördüyseniz:

  • Sizden beklentisi olan kişilerin net olarak ne istediğini sorup şaşırabilirsiniz.

Rüyada kör kıza yardım etmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada gözleri kör olmak eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına işarettir.

Rüyada eşinin kör olduğunu görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tek gözünün kör olduğunu görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini kör görmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada gözü kör olmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments