Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının zina yaptığını görmek

Rüyada karısının zina yaptığını görmek

Rüyada karısının zina yaptığını görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada karısının zina yaptığını gördüyseniz:

  • İlişkinizin devam etmesini istiyorsanız onunla daha çok başbaşa kalabileceğiniz ortamlar hazırlayın.

Rüyada karısının zina ettiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının zina yaptığını görmek hatalarını düzelteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Rüyada karısını zina yaparken görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada babayla zina etmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, hayallerin yarıda kalacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada zorla zina yapmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek erkeğe zina etmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle zina yapmak yepyeni biri haline geleceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kadınla zina etmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments