Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içmeyi görmek

Rüyada içki içmeyi görmek

Rüyada içki içmeyi görmek şansın çalışmaya başlayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içmeyi gördüyseniz:

  • Bir ilişkinize bakış açınız bir kez daha değişebilir.

Rüyada annesinin içki içtiğini görmek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada içki içtiğini sanmak geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içip sarhoş olmamak yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun içki içtiğini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Rüyada ölü birini içki içerken görmek mali krize gireceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içmeye çalışmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulur.

Rüyada babayı içki içerken görmek hayırlı bir döneme girileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments