Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta duramamak

Rüyada ayakta duramamak

Rüyada ayakta duramamak ticarette öne geçeceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta duramamak gördüyseniz:

  • Gideceğiniz davetlerde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işarettir.

Rüyada namazda ayakta durmak çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yolunun açık olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına delalettir.

Rüyada ayakta pranga görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalet eder.

Rüyada ayaktan iğne çıkarmak yeni bir sayfa açacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakta çıban görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ayakta kir görmek yalan söylemeyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments