Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namazda ayakta durmak

Rüyada namazda ayakta durmak

Rüyada namazda ayakta durmak çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada namazda ayakta durmak gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Rüyada namazda ayakta durmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sıkıntılarını ve kötü olayları hastalık derecesinde sorun etmeyeceği için çok daha rahat olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işarettir.

Rüyada ayakta durduğunu görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta durmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde ayakta durmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Rüyada otobüste ayakta durmak kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılarken ayakta duramamak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada namazda ayakta duramamak iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada ayakta namaz kılmak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments