Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta pranga görmek

Rüyada ayakta pranga görmek

Rüyada ayakta pranga görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, bereket ve zenginlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta pranga gördüyseniz:

  • İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

Rüyada ayakta pranga görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada el ve ayakta kına görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kurt çıkarmak inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işarettir.

Rüyada namazda ayakta durmak uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, her şeyin sarpa saracağına işaret eder.

Rüyada otobüste ayakta gitmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada ayakta iltihap görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine alamet eder.

Rüyada ayakta dövme görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta birini ayakta görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments