Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini sıkmak

Rüyada birinin elini sıkmak

Rüyada birinin elini sıkmak eskisinden de iyi olacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, yeni mallara kavuşacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalettir.

Rüyada birinin elini sıkmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız nedeniyle endişelenebilirsiniz.

Rüyada başbakan elini sıkmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elini sıkmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin elini sıkmak birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin elini sıkmak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elini sıkmak yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanının elini sıkmak Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına delalettir.

Rüyada başbakanın elini sıkmak mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini sıkmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments