Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta damar görmek

Rüyada ayakta damar görmek

Rüyada ayakta damar görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, günahlarının affedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayakta damar gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Rüyada ayakta damar görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kalp damarı görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada bacak damarları görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına tabir olunur.

Rüyada damardan iğne olmak çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada bacakta damar görmek işlerinin yoluna gireceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada damardan kan almak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalettir.

Rüyada damar yolu açmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, onun istediği yoldan gideceğine inanılır.

Rüyada damardan kan aktığını görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments