Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damardan iğne olmak

Rüyada damardan iğne olmak

Rüyada damardan iğne olmak büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, söylediklerinin çıkacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada damardan iğne olmak gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada damardan iğne yaptırmak çaresiz ve yalnız kalacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına rivayet eder.

Rüyada damardan iğne olmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolda damar görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine alamet eder.

Rüyada şah damarının patladığını görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Rüyada damarın şiştiğini görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağında damar görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada şah damarından vurulmak parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada damar kesmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments