Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakta damar görmek

Rüyada bacakta damar görmek

Rüyada bacakta damar görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bacakta damar gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınızın da hoş sürprizlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada bacaklarda damar görmek sıkıntıların artacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada bacağında damar görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalettir.

Rüyada bacak damarları görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işarettir.

Rüyada bacak damarı görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacak damarlarını görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalettir.

Rüyada bacakta damar görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, rızkın genişlemesine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaktaki damarları görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına tabir olunur.

Rüyada damardan kan vermek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, büyük paralar kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments