Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kalp damarı görmek

Rüyada kalp damarı görmek

Rüyada kalp damarı görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, türlü musibetlere uğrayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, üstün başarılar alacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine tabir olunur.

Rüyada kalp damarı gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Rüyada kalp damarı görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ayak damarlarını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada mor damar görmek daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına inanılır.

Rüyada göğsünde damar görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalettir.

Rüyada şah damarının kesildiğini görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada şah damarının patladığını görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine delalettir.

Rüyada şah damarından vurulmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada damar görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments