Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damar yolu açmak

Rüyada damar yolu açmak

Rüyada damar yolu açmak işlerin yoluna sokulacağına, gönül sızılarının dineceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, ünleneceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet eder.

Rüyada damar yolu açmak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmaktan kaçınmamanız ya da katılımcı olmanız toplum içindeki statünüzü bir basamak yukarı taşımakta etkili olabilir.

Rüyada damar yolu açmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bacak damarlarını görmek kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damarının şiştiğini görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada şah damarını görmek idealist kimse olacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan damarı görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada damardan kan aktığını görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine yorulur.

Rüyada yüzde damar görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada damardan kan almak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments