Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin düğününü görmek

Rüyada sevdiğinin düğününü görmek

Rüyada sevdiğinin düğününü görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, rızkın çoğalacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin düğününü gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Rüyada sevdiği birinin düğününü görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, kazançlı bir adım atılacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, helal rızık yiyeceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin düğününü görmek işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin düğününü görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini düğünde görmek sıkıntıların biteceğine, ruh sağlığının bozulacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments