Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği birinin düğününü görmek

Rüyada sevdiği birinin düğününü görmek

Rüyada sevdiği birinin düğününü görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği birinin düğününü gördüyseniz:

  • Sürprizler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği birinin düğününü görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, üstün başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle düğüne gitmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, dertlerin biteceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini düğünde görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin düğününü görmek böylece yüzünün güleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin düğününü görmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek kötü sözler duyulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments