Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin düğününü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin düğününü görmek

Rüyada sevdiğin kişinin düğününü görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin düğününü gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin düğününü görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin düğününü görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş kişinin düğününü görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada evli kişinin düğününü görmek sıkıntılarına ortak olacağına, iyi bir kariyer edineceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın düğününü görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, güç kaybedeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin düğününü görmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini düğünde görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı düğünde görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments