Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin düğününe gitmek

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek en yüksek makamlara oturacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kafa dinleyeceğine, kirli işlere bulaşacağına, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Rüyada kardeşinin düğününe gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeş düğünü görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, neşesine kavuşacağına inanılır.

Rüyada kardeşin düğününü görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeş düğün görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına işarettir.

Rüyada kardeşinin düğününü görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin düğün görmek maddi anlamda güçleneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşimin düğününü görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşimin düğününü görmek gururlandıracak işler yapacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments