Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın düğününe gitmek

Rüyada akrabanın düğününe gitmek

Rüyada akrabanın düğününe gitmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, işlerinin yaver gideceğine işarettir.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Ani sinirsel patlamalara karşı ihtiyatlı olmanız gerekiyor.

Rüyada akraba düğününe gitmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada akrabanın düğününe gitmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek rahat nefes almaya başlayacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına inanılır.

Rüyada akrabanın düğününü görmek sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada bir akrabanın düğününü görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Rüyada bir akrabasının düğününü görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işarettir.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada düğünde akraba görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments