Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor ceket giymek

Rüyada mor ceket giymek

Rüyada mor ceket giymek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, iş hayatında rahat edileceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine delalettir.

Rüyada mor ceket giymek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada mor renk ceket giymek hem verimi yükselteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, hatalarından erken döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mor ceket giymek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, şansının da döneceğine, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada mor ceket görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yürek yakan biri haline geleceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine alamet eder.

Rüyada bol ceket giymek iyi şeyler yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün ceketini giymek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir ceket giymek gönülsüzce bir yere gideceğinize, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin beyaz ceket giydiğini görmek dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments