Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çıbanlı yüz görmek

Rüyada çıbanlı yüz görmek

Rüyada çıbanlı yüz görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sağlığının geri geleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada çıbanlı yüz gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünen veya aynı kulvarda ilerleyen kişilerle bir araya gelebilir, iş birlikleri kurmanın yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada çıbanlı yüz görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde çıban görmek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, şeref ve haysiyetin artacağına alamet eder.

Rüyada boynunda çıban görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada başkasında çıban çıktığını görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sıkıntılarına ortak olacağına işarettir.

Rüyada kalçada çıban görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına işaret eder.

Rüyada kolunda çıban görmek birçok iş kapısının açılacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments