Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başında çıban görmek

Rüyada başında çıban görmek

Rüyada başında çıban görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, aniden evlilik kararı alacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başında çıban gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya hareketleri nedeniyle yapacaklarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada başında çıban görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtta çıban görmek çok sevineceği olaylar yaşayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada memede çıban görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada kafada çıban görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kalabalık günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtında çıban çıktığını görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıbandan irin aktığını görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başta çıban görmek rakipleri mağlup edeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments