Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzde çıban görmek

Rüyada yüzde çıban görmek

Rüyada yüzde çıban görmek sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, tabiatı kötü olan kişiye, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada yüzde çıban gördüyseniz:

  • Tartışmaktan kaçınmakta fayda var.

Rüyada yüzde çıban görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına yorulur.

Rüyada karnında çıban çıktığını görmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada çıban çıktığını görmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada kalçada çıban görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Rüyada gözde çıban görmek tatsız haberlerin alınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada yüzünde çıban çıktığını görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada sırtta çıban görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalet eder.

Rüyada çıbanı patlatmak platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments