Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolda çıban görmek

Rüyada kolda çıban görmek

Rüyada kolda çıban görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, işlerinin bollaşacağına, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolda çıban gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerimizden bazılarının sağlamlığı veya güvenilir kişiler nedeniyle yüzümüz gülebilir.

Rüyada kolda çıban görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kolunda çıban görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kafada çıban görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz çıbanı görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çıban çıkmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasında çıban görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına delalet eder.

Rüyada avuç içinde çıban görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünde çıban görmek günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments