Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin başını sevmek

Rüyada köpeğin başını sevmek

Rüyada köpeğin başını sevmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yenileneceğine ve can bulacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin başını sevmek gördüyseniz:

  • İnsanların sizin söylediğiniz yoldan ilerlememesini veya fikirlerinize karşı çıkmasını kişisel algılamamalısınız.

Rüyada köpeğin başını sevmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Rüyada köpek başı okşamak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin başını kesmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada başı olmayan köpek görmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek başı görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, işlerin canlanacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek başı kesmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezar başında köpek görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin başını ezmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments