Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ayaklarını görmek

Rüyada sevdiğinin ayaklarını görmek

Rüyada sevdiğinin ayaklarını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, acı veren durumların vuku bulacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayaklarını gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin ayaklarını görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bazı kayıplar olabileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kısmetli kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, muradın gerçekleşeceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işarettir.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayak sevmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayağına basmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments