Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ayağına basmak

Rüyada sevdiğinin ayağına basmak

Rüyada sevdiğinin ayağına basmak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iyi halini yitireceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağına basmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili evraklarınızı veya yaşam tarzınız ya da yaşadığınız yerde değişiklikler yapmak istiyorsanız detayları gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiğinin ayağına basmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, işinin başından ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurana ayak basmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuranı kerime ayak basmak kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada ayağını boka basmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ayağını toprağa basmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağına basmak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine alamet eder.

Rüyada toprağa yalın ayak basmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada ayak basmak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, hile ile mal elde etmeye alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments