Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak sevmek

Rüyada ayak sevmek

Rüyada ayak sevmek hayra ve esenliğe, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, zararının büyük olacağına, rahatsızlık duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak sevmek gördüyseniz:

  • Sağlık olarak, sindirim sisteminizle ilgili rahatsızlıklara karşı zayıfsınız.

Rüyada ayak sevmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, kötü halinden eser kalmayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını yıkamak iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayaklarını görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments