Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin ayağını görmek

Rüyada sevdiğinin ayağını görmek

Rüyada sevdiğinin ayağını görmek yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, bir beladan kurtulacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin ayağını gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada ayak sevmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağını görmek maddi kayıpların olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin ayağını kırık görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişinin ayağını görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağına basmak yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin ayağını öpmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin ayaklarını görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments