Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine söz söylemek

Rüyada birine söz söylemek

Rüyada birine söz söylemek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada birine söz söylemek gördüyseniz:

  • Aşırılıklar veya abartılı cümleler söz konusu olabilir.

Rüyada dini sözler söylemek İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Rüyada kulağa söz söylemek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, kötü haberlerin alınacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada birine söz söylemek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, ününün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine güzel söz söylemek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada söz söylemek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine yorulur.

Rüyada birisine söz söylemek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada güzel söz söylemek sıkıntılı bir işe girileceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, alım gücünü yitireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments