Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz bileziği görmek

Rüyada söz bileziği görmek

Rüyada söz bileziği görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına inanılır.

Rüyada söz bileziği gördüyseniz:

  • Heyecan verici teklif, öneri ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada söz bileziği görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada söz nişan görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel sözler görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalettir.

Rüyada birinden söz duymak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi söz yüzüğünü görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada dini sözler söylemek sürekli dua alarak yaşayacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sözlenip ayrılmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, aksiliklerin aşılacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalettir.

Rüyada söz yüzüğü atmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments