Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden söz duymak

Rüyada birinden söz duymak

Rüyada birinden söz duymak iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, saygı göreceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada birinden söz duymak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun edebilmek için ani kararlar almaktan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak güzel ve önemli işler yapacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulur.

Rüyada namaz kıl sözü duymak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, bunalıma gireceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalettir.

Rüyada güzel söz duymak kızı olanların da gelin edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir söz duymak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret eder.

Rüyada seni seviyorum sözünü duymak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden güzel sözler duymak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinden güzel söz duymak kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, çok iyi işler yapılacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erkekten güzel sözler duymak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments