Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini polis olarak görmek

Rüyada sevdiğini polis olarak görmek

Rüyada sevdiğini polis olarak görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini polis olarak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz hedeflerinizle aranıza giriyor olabilir.

Rüyada sevdiğini polis olarak görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, azalacağına işarettir.

Rüyada polis üniforması giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada polise yardım etmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz polisi görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada polislerle çatışmak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada polis öğrenci görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada polislerden saklanmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada polis copu görmek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments