Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polislerle çatışmak

Rüyada polislerle çatışmak

Rüyada polislerle çatışmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, gelişiminin hız kazanacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada polislerle çatışmak gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada polislerle çatışmak eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, yüzünün kızaracağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askerlerle çatışmak zenginliğe sahip olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada teröristlerle çatışmak eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerde çatışmak çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına inanılır.

Rüyada terörle çatışmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine alamet eder.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada birileriyle çatışmak ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada asker olmak ve çatışmak aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, bütçesinin genişleyeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments