Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polise yardım etmek

Rüyada polise yardım etmek

Rüyada polise yardım etmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, eline para geçeceğine, üzüntülü günler yaşanacağına, hoşluk içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada polise yardım etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Rüyada polisten yardım almak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada polisten yardım istemek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisin yardım ettiğini görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polise yardım etmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada polisten yardım istediğini görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hak yemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bir sürü polis görmek uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada telefonla polisle konuşmak çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis öpmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments