Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis üniforması giymek

Rüyada polis üniforması giymek

Rüyada polis üniforması giymek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, iyileşeceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada polis üniforması giymek gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada polis üniforması giymek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına tabir olunur.

Rüyada polis üniforma giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada polis üniforması giydiğini görmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada üniformasız polis görmek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üniformalı polis görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işarettir.

Rüyada lise üniforması giymek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, düşünmeden hareket edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada denizci üniforması giymek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, yolunun açık olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz üniforma giymek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments